Plastične septičke jame - osobine, veličine

Podzemne septičke jame se takođe nazivaju kanalizacionim rezervoarima, podzemnim septičkim jamama, rezervoarima za otpad, septičkim jamama, rezervoarima za otpadnu vodu i rezervoarima za crnu vodu. Koriste se da sakupljaju ljudski otpad, kanalizaciju i crnu vodu. Ove septičke jame su dizajnirane za upotrebu u stambenim i poslovnim okruženjima gde lokalne opštine nemaju kanalizacione cevi, kolektore i prečišćače otpadnih voda. Oni pružaju osnovu septičkih sistema za stacionarne stanove kao što su kuće, lovački, sportski, turistićki kampovi, kolibe i vikendice.  

Septičke jame nisu namenjene da sadrže ili transportuju vodu za piće i ne preporučujemo da se koriste za ovu svrhu.

Septička jama važna za domaćinstvo

Septička jama u vašem domu je jedan od najvažnijih delova vašeg celokupnog vodovodnog sistema. Plastične septičke jame bezbedno upravljaju i prerađuju svu otpadnu vodu koju proizvedete. Ako vaša septička jama prestane da radi, morate je odmah popraviti ili zameniti. Greške u septičkim sistemima mogu poremetiti ceo vaš vodovodni sistem, oštetiti vaše dvorište ili imovinu, pa čak i ugroziti vas!

Nažalost, septičke jame ne traju večno. Po svoj prilici, pre ili kasnije ćete morati da zamenite staru septičku jamu u vašem domu novom. Postavljanje nove septičke jame je velika stvar.

za kuće

vikendice

selo i grad

jednokomorene

dvokomorne

trokomorne

jeftine

brza instalacija

neporozne

lagane

dugotrajne

neuništive

Polietilen visoke gustine je rotaciono oblikovan da bi se napravile ovakve plastične septičke jame. Proces rotacionog oblikovanja stvara bešavne, izdržljive rezervoare otporne na udarce. U toku proizvodnje se dodaju UV inhibitori koji štite rezervoar od degradacije sunca tako da se može koristiti na otvorenom. Ove septičke jame su namenjene za zakopavanje pod zemljom kao deo septičkog sistema.

Lagane, otporne  dugotrajne septičke jame

Pošto je svaka septička jama napravljena od plastike, one su lagane i mnogo lakše se instaliraju od septičkih jama od fiberglasa ili betona. Dolaze u žutoj, crnoj, zelenoj, plavoj i sivoj boji. Ovi plastični rezervoari za kanalizaciju će bezbedno izdržati širok raspon temperatura i vremenskih uslova. Ova svojstva su rezervoarima dala dug vek trajanja.

Podzemne septičke jame su dostupne u veličinama u rasponu od 1 tona do 1500 tona. Ulaz i izlaz se mogu dodati rezervoarima svih veličina. Proizvođači će instalirati sve ulazne i izlazne vodovodne komplete za septičke jame kada se to zatraži. Ulaz i izlaz od su standardna karakteristika rezervoara veličine . Svaki plastični rezervoar za otpadnu vodu dolazi sa poklopcem, a po želji se mogu dodati produžeci. Svaka septička jama je takođe pokrivena garancijom proizvođača. Pretražite naše septičke jame koje ispunjavaju zahteve za postavljanje u  septičke sistema.

Pozovite za najniže cene za septičke jame Podgorine Plast iz Osečine