Polietilen visoke gustine (HDPE) ili polipropilen (PP) se ekstrudira u obliku trake na temperaturi od 220oC na prethodno zagrejani cilindrični alat koji se rotira oko svoje ose. Svaki omotač je položen preko prethodnog sloja i spojen zajedno formirajući bešavni cilindar sa karakterističnim prstenovima spolja i glatkom unutrašnjom završnom obradom. Debljina zida rezervoara može se povećati kako bi odgovarala uskladištenoj tečnosti. Baza rezervoara se zatim zavaruje na cilindar korišćenjem najnovije tehnologije ekstruzije. 

Dostupan je širok spektar dodataka koji nam pomažu da prilagodimo rezervoar vašim specifičnim zahtevima. Proizvedeni rezervoari od HDPE/P.P. takođe su dostupni u širokom rasponu, oblicima i veličinama u vertikalnom, horizontalnom i pravougaonom obliku kako bi zadovoljili zahteve naših kupaca.

Ukratko smo Vam opsali način na koji proizvodimo naše proizvode ekstruzijom. Materijal je takava da otporan ma skoro sve, pa čak i na hemijske uticaje. Predlažem da iz naše bogate palete proizvoda izaberete nešto što že Vama odgovarati.

Plastični rezervoari

1639681185937

Vertikalni plastični rezervoari

Vertikalni plastični rezervoari imaju višestruku upotrebu: skladištenje vode za piće, sirupe i prehrambenu industriju ili kišnice, skladištenje hemikalija, upravljanje tečnostima, navodnjavanje, mogu koristiti za bilo koju drugu hranu, industrijsku ili komercijalnu primenu.

Cisterne za vodu su bili široko dostupni različitim industrijama zbog svoje svestranosti i pogodnosti. Ovi specijalni rezervoari mogu efikasno skladištiti velike količine vode ili tečnosti i prenositi ih do lokacija gde su potrebne.

elipsasti-rezervoari1

Elipsasti rezervoari

Elisapsti rezervoar smo smislili i namenjenj je za mesta gde ima malo prostora. Lako ulazi na vrata, zauzima manju površinu. Dimenzije po potrebi, potpuno istih osobina kao i svi ostali rezervoari iz našeg proizvodnog programa

Otvoreni vertikalni plastični rezervoar, nezamenjiv u svakom domaćinstvo. Možete da je koristite za sve, a najviše za kominu i ljuk, voće, povrće kiseli kupus, stočnu hranu, hemikalije. Zapremine od 250 litara ….

Prerada otpadnih voda

Septička jama u vašem domu je jedan od najvažnijih delova vašeg celokupnog vodovodnog sistema. Plastične septičke jame bezbedno upravljaju i prerađuju svu otpadnu vodu koju proizvedete. Ako vaša septička jama prestane da radi, morate je odmah popraviti ili zameniti. 

Separatori goriva i ulja su dizajnirani da upravljaju oticanjem ili izlivanjem. Ovo može biti zbog velikih količina padavina ili slučajnog izlivanja tokom isporuke goriva, ili možda zbog radova na održavanju. Bez obzira na uzrok, separator će zaštititi vašu okolinu od zagađivača.

Plovni program

Uobičajena upotreba ovih plovaka je kao pontoni za pristaništa za plutajuće čamce. Razno dno pristaništa i materijali se lako pričvršćuju na HDPE pontone bilo koje dužine plutajući dok odgovarajućeg oblika. Plastični pontoni za privez čamaca u marinama, lukama i dokovima, na rekama i jezerima. 

Pontonski čamci su veoma popularna plovila za rekreaciju koja se uglavnom koriste na mirnim unutrašnjim vodama. Njihov jedinstveni trup sa ravnim dnom nudi puno prostora na palubi, a čvrste pontone cevi ih drže na površini. Ali da li ste se ikada zapitali šta je u pontonskoj cevi?

Svi proizvodi su dugotrajni, imate garanciju, možete ih bez problema koristiti decenijama. Mortate nam mnaglasiti ako rezervoare ukopavate u zemlju potpuno ili delimično. Vršimo transport i isporuku u sve zemlje u okruženju i regionu. Na še proizvode prdajemo na teritoriji Kosova i Crne Gore. Kontaktirajte nas da se dogovorimo oko svih detalja, ili da Vas uputimo koji je proizvod za rešenje vašeg problema najbolji.

Svaka čast izabrali ste Podgorinu Plast – firmu koja se bavi preradom plastike više od 30 godina