Rezervoari za protivpožarnu zaštitu od suštinskog značaja za zaštitu svega onoga što vam je važno – svoju imovinu i ljude. Zato biti pripremljen u slučaju požara, znači imati plan u slučaju opasnosti, preduzimaju koraka za organizovanje i održavanje imovine i imati dovoljne kapacitete za skladištenje vode na licu mesta. 

Naš proizvodni program rezervoara za vodu je idealni za pružanje zaštite od požara u svim uslovima u područjima podložnim i rizičnim mestima za izbijanje požara. Kao i svi naši ostali proizvodi urađeni su od PEHD-a polietilena visoke gostine i imaju niz prednosti.

Ekologija

Ekološki ispitani - ne zagađuju životnu sredinu

UV zračenje

Otporni na Sunčeve i UV zrake do temp +80 C

Niske temperature

Otporni na niske temperature do - 30 C

Korozija

Otporni na koroziju, kako spolja tako i iznutra

Prilikom povezivanja u sistem protivpožarnih rezervoara, morate proračunati količinu vode koja vam je neophodna. 400 litara po minuti vodeće u potpunosti isprazniti rezervoar za vodu od 20,000L za manje od sat vremena.
Za industrijske zaštite od požara, upotrebom protivpožarnih hidranata ili automatskim sistemima za raspršivanje, morate angažovati stručnjake koji će projektovati sistem protivpožarne zaštite.

Brza reakcija & smanjite štetu

Najbitniji je trenutak brze reakcije. Ako brzo delujete i ugasite požar koji tek preti da se razvije, šteta na vašem objektu će biti minimalna. Brza reakcija - zahteva pripremu - protivpožarni rezervoar

Sprečite da se širi požar

Za objekte na lokacijama bez gradske hidrantske vodovodne mreže, rezervoar za protivpožarnu vodu sprečava brzo širenje požara. Pravovremena reakcija iz spremnog rezervoara za vodu je spas!

Svo koji se bave protivpožarnim sistema znaju da se najbolji rezervni izvori vode za potrebe zaštite od požara čuvaju u podzemnom ili nadzemnom rezervoaru od plastike. Naši plastični protivpožarni rezervoari su pouzdano, dugoročno rešenje za bezbedno skladištenje vode – i zaštitu od smrzavanja – bilo da se nalazi unutar objekta ili u obližnjoj podzemnoj lokaciji.